Ηλεκτρονική Έκδοση

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ

Σαμαράς: Δικαιοσύνη, σταθερότητα, όχι εκλογές

Δένδιας και Αθανασίου τον ενημέρωσαν για τη Χρυσή Αυγή

Τελευταία ενημέρωση:

Με τις φράσεις: δικαιοσύνη, σταθερότητα, όχι εκλογές, ο Αντώνης Σαμαράς σχολίασε σε δημοσιογράφους τις καταιγιστικές εξελίξεις στο μέτωπο της Χρυσής Αυγής. Προηγήθηκε ενημέρωση από τους υπουργούς Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης. Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός αναχώρησε για την πτήση του προς την Ουάσιγκτον, στο πλαίσιο προγραμματισμένου ταξιδιού.

Η δημοκρατία μας είναι ισχυρή και οι θεσμοί λειτουργούν, η δικαιοσύνη κινήθηκε με αποφασιστικότητα και νηφαλιότητα, για όλους που συνελήφθησαν θα υπάρχει δίκαιη δίκη, δεν υπάρχει θέμα εκλογών, δήλωσε ο Χαρ.Αθανασίου, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου.

Η ΕΛΑΣ, υπό τις εντολές της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, έκανε το καθήκον της, σημείωσε ο Ν.Δένδιας.

«Η δημοκρατία έχει θεσμούς προστασίας και η δικαιοσύνη θα κάνει σωστά τη δουλειά της», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, εν μέσω των συλλήψεων στελεχών του ηγετικού πυρήνα της Χρυσής Αυγής.

Μιλώντας στο Mega, σημείωσε: «Δεν υπάρχει ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών (...) Θα κινηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από το Σύνταγμα και τον εκλογικό νόμο (σ.σ. αν παραιτηθούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής)».

«Σε μια Δημοκρατία διώκονται οι πράξεις, όχι το φρόνημα. Και την εγκληματική δραστηριότητα των ταγμάτων εφόδου θα την τσακίσουμε», δηλώνει ο πρωθυπουργός σε συνέντευξη στην εφημερίδα Αξία.

Newsroom Enet 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Κυβέρνηση
Χρυσή Αυγή
Για το ίδιο θέμα
Συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου στη Ν. Υόρκη