Έντυπη Έκδοση

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

Αποτυπώματα και υποκρισία

Σε επιστολή του προς την «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», η οποία δημοσιεύεται σήμερα, ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος αναφέρει:
"Ανάμεσα στα τεκμήρια που παρουσιάστηκαν εναντίον μου το 2002 υπήρχε και ένα τυφλό δακτυλικό αποτύπωμα. Βρέθηκε, είπανε, στο σπίτι της συντρόφου μου στους Λειψούς, αλλά και στο εσωτερικό μιας γιάφκας. Δεδομένου ότι με κατηγορούσαν ότι ήμουν ο αρχηγός της 17Ν, θα έπρεπε να κάνουν τα πάντα για να βρουν σε ποιον ανήκε το αποτύπωμα.

Αυτό ήταν εύκολο, αφού διαθέτουν την τελευταία τεχνολογία, θα έψαχναν σε μικρό ηλικιακό εύρος, αλλά κυρίως γιατί οι επισκέπτες του σπιτιού στους Λειψούς μέχρι το 2002 ήταν ελάχιστοι και θα μπορούσαν να τους βρουν, ρωτώντας απλώς τους κατοίκους. (Λειψιώτης ψαράς είπε στη σύντροφό μου: «Ας με ρωτούσαν εμένα και θα τους έλεγα ποιος πήγε και ποιος δεν πήγε στο σπίτι της Μαϊτέ»).

Δώδεκα χρόνια μετά, δεν βρήκαν τίποτε. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπήρχε κανένα αποτύπωμα. Ηταν κατασκευασμένο στοιχείο εναντίον μου από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ή από την ΕΥΠ. Και αντί να σωπαίνουν, το χρησιμοποιούν σήμερα τα κανάλια για να αποδείξουν... ότι υπάρχουν ασύλληπτα μέλη της 17Ν.

Και επειδή στην προσπάθειά τους να μεγαλοποιήσουν την τρομοκρατική «απειλή» μας έχουν φλομώσει στα ψέματα, με τα οποία γελάνε οι πάντες μέσα στη φυλακή, οφείλω να ρωτήσω: Αφού ο Χριστόδουλος είναι τόσο επικίνδυνος τρομοκράτης, γιατί όταν το 2011 έβαλε φωτιά στο κελί του, αντί να τον τιμωρήσουν όπως θα όφειλαν, τον επιβράβευσαν ικανοποιώντας και τα τρία αιτήματά του, μεταφέροντάς τον στις πτέρυγες; Γιατί του έδωσαν το ελεύθερο να πηγαίνει καθημερινά όπου θέλει, στο αρχιφυλακείο, στους Πυρήνες, στους σημαντικότερους ποινικούς; Ποιος έδωσε τη διαταγή; Οχι βέβαια η διευθύντρια ούτε κάποιος αρχιφύλακας. Δεν έχουν τέτοια εξουσία και ούτε θα αναλάμβαναν τέτοια ευθύνη. Η διαταγή ήρθε από τα πάνω. Από την Αντιτρομοκρατική, την ΕΥΠ και άρα από την κυβέρνηση που την εποπτεύει. Ας μην προσπαθούν λοιπόν να τα ρίξουν στους φύλακες που απλώς εκτελούν διαταγές. Υπεύθυνοι είναι οι υπουργοί που σήμερα ωρύονται και κραυγάζουν με υποκρισία, ενώ η κατάσταση τους βολεύει. Κόβουν τις άδειες στη λεπτή περίοδο της προεδρίας και προετοιμάζουν την αυριανή ουσιαστική κατάργησή τους.

Γιατί στις δύο άδειες του Βασ. Τζωρτζάτου με κατ' οίκον περιορισμό, έξι αυτοκίνητα της Αντιτρομοκρατικής ήταν κάτω από το σπίτι του (τρία στο δρόμο και τρία στους παράδρομους) και τον παρακολουθούσαν, ενώ στον Χριστόδουλο που ήταν σε χωριό δεν υπήρχε κανείς;

Τέλος, όλοι αυτοί οι κύριοι της Αντιτρομοκρατικής, της ΕΥΠ, της κυβέρνησης αλλά και της CIA δεν γνώριζαν ότι ο Χριστόδουλος εδώ και ενάμιση χρόνο είχε πάρει έξι άδειες; Τι έκαναν για να αποτρέψουν την ενδεχόμενη εξαφάνισή του; Τίποτε.

Αλέξανδρος Γιωτόπουλος,

Φυλακές Κορυδαλλού,

20 Ιανουαρίου 2014

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

4 σχόλια

1 Ο/Η Ανώνυμος έγραψε: (πριν 7 έτη)
συμφωνώ απόλυτα με τον κύριο Γιωτόπουλο ! θέλουν να αλλάξουν τον αντιτρομοκρατικό νόμο!!!!
2 Ο/Η ΜΑΚΗΣ ΒΙΤΣΕΝΤΖΑΤΟΣ έγραψε: (πριν 7 έτη)
Οπερ έδει, δείξαι!
3 Ο/Η ego έγραψε: (πριν 7 έτη)
ειναι ασχετος με τη17 νοεμβρη αλλα χρειαζοταν καποιος να χρησθη αρχηγος εκανε και την παπαρια με την διπλη ταυτοτητα ταιτιαξανε και την ηλικια και να ο αρχηγος αντε να αποδειξη οτι δεν ειναι ελεφαντας
4 Ο/Η ioannis έγραψε: (πριν 7 έτη)
Η Ελλάδα είναι ένα καζάνι που πλέον κοχλάζει.Τώρα όμως που βγήκε ο τρομοκράτης έξω θα μας σώσει από τους προδότες.ο κόσμος θα περιμένει λίγο ακόμα στη θέση του μπας και αλλάξει κάτι.θα περάσουν 2-3 μήνες μετά θα είναι ευρωεκλογές και πάλι ο κόσμος θα περιμένει μετά τα αποτελέσματα, να πάρει το μήνυμα η Ευρώπη .........(που μας έχουν γραμμένους )μπας και αλλάξει κάτι...... μετά ήρθε το καλοκαίρι..........είδατε κανέναν να διαμαρτύρεται μέσα στη ζέστα?θα φτάσουμε Σεπτέμβριο.Άσε που μέχρι τότε μπορεί να ψηφίσουμε και 3ο μνημόνιο και μετά ο Σαμαράς θα έχει ολοκληρώσει και με το παραπάνω το έργο του απέναντι στους Τραπεζίτες που τον ταΐζουν όλα τα προηγούμενα χρόνια που είχε κλειστή την πιτσαρία..........Κάπου εκεί κοντά στις εκλογές θα πιάσουνε τον ξηρό και μέσα στον ντόρο θα γίνουνε τρομοκράτες όλες οι φωνές που είναι κατά του Ευρώ.
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 4

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Σωφρονιστικό σύστημα
Τρομοκρατικές οργανώσεις
Τρομοκρατία