Ηλεκτρονική Έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: «Ψυχραιμία κ. Πάχτα»

Την Τρίτη η δίκη Χρ. Πάχτα κατά ΣΥΡΙΖΑ

Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά εκδικάζεται αύριο Τρίτη η αγωγή του Δημάρχου Αριστοτέλη Χαλκιδικής Χρ. Πάχτα κατά του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία ζητεί αποζημίωση 240.000 ευρώ για ηθική βλάβη που, όπως ισχυρίζεται, υπέστη από ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ στις 18 Φεβρουαρίου 2013, σχετικά με τις κινητοποιήσεις των κατοίκων κατά των χρυσορύχων στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Στην ανακοίνωση εκείνη αναφερόταν χαρακτηριστικά: "Η υπόδειξη του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ως υπεύθυνου πολιτικού χώρου για τα γεγονότα, από το γνωστό διαπλεκόμενο και υπόλογο για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της πολιτικής ιστορίας κ. Πάχτα, έχει ως προφανή στόχο να ανακόψει τις κινητοποιήσεις των κατοίκων της Χαλκιδικής που αγωνίζονται για τη ζωή τους. Αυτές οι δηλώσεις βρίσκονται σε πλήρη αντιστοιχία με τα επιχειρηματικά συμφέροντα".

Σε ανακοίνωσή του  ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει της δίκης τονίζει: "Ο Δήμαρχος ο οποίος πρόσφατα επανήλθε στην επικαιρότητα με δηλώσεις του  που προειδοποιούν για γενικευμένη αιματοχυσία και ταραχές αν στις αυτοδιοικητικές εκλογές επικρατήσουν δυνάμεις που εναντιώνονται στην εξόρυξη χρυσού, δηλώσεις που στην πραγματικότητα υποκινούν και προτρέπουν σε βίαια επεισόδια τους εργαζόμενους στην "Ελλ. Χρυσός" εναντίων όλων των κατοίκων της περιοχής, στρέφεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ με μία ενέργεια δηλωτική του πανικού στον οποίο έχει περιέλθει εξαιτίας της εμπλοκής του σε σειρά υποθέσεων και σκανδάλων, η παράθεση των οποίων δεν μπορεί να εξαντληθεί σε μια και μόνο μας ανακοίνωση. Θα συνιστούσαμε, λοιπόν, στον κ. Πάχτα ψυχραιμία και περιμένουμε με ανυπομονησία και την δικαστική μας δικαίωση, μολονότι εμείς επιλέγουμε την πολιτική αντιπαράθεση και την απεύθυνση στη κοινωνία".

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

3 σχόλια

1 Ο/Η YANNIS έγραψε: (πριν 7 έτη)
Παχτα, εαν αναλογισθείς τι υπεγραψες με την Ελληνικος Χρυσός και τι προκειται να συμβει στην περιοχη σου θα επρεπε να ειχες αυτοκτονησει.
Τι κανεις τωρα μηνυσεις κλπ. με 240000 ευρω δεν
προκειται να ξεπληνεις τα εγκληματα των κυβερνησεων
που υπηρετησες και υπηρετεις.
Αληθεια ενημερωσε τον κοσμο : ποσα θα βγαλει η εταιρεια και ποσα το ελληνικο κρατος.
2 Ο/Η Φούφουτος έγραψε: (πριν 7 έτη)
Κύριε Πάχτα μου, λυπάμαι που σας το λέω, αλλά συγκρούεστε με μια παράταξη που οραματίζεται να στείλει τους πολιτικούς της αντιπάλους σε γκουλάγκ. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι εκεί θα περνάτε καλά; Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο κανόνας είναι να κρατάμε το στόμα μας, τα αυτιά μας και τα μάτια μας κλειστά.
3 Ο/Η Kostas έγραψε: (πριν 7 έτη)
Καημένε Φούφουτε...όλοι αυτοί οι 'πολιτικοί αντίπαλοι' θα έχουν φύγει το ίδιο βράδυ με ελικόπτερα. Αυτοί που θα μείνουμε πίσω θα αντιμετωπίζουμε γκούλαγκ αν δεν 'πάμε' σύμφωνα με το όραμα των αριστερών. Πάντα έτσι γίνετε στα 'λαικά' καθεστώτα
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 3

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Δικαστικό ρεπορτάζ
ΣΥΡΙΖΑ
Σκουριές