Ηλεκτρονική Έκδοση

Η Ανγκελα Μέρκελ έρχεται στην Αθήνα για να ...ψηφίσει Σαμαρά

ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ & μας αγοράζουν

Διαβάστε σήμερα στην Ελευθεροτυπία

Oι πολίτες της χώρας το τελευταίο διήμερο παρακολουθούν ένα καλοστημένο θεατρικό δρώμενο, με πρωταγωνιστές τις αγορές, την Ανγκελα Μέρκελ, τους δανειστές, σε αγαστή συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση. Ολους εκείνους δηλαδή που από το 2010 μέχρι σήμερα μας πουλάνε και μας αγοράζουν, πρώτα με το Μνημόνιο και τώρα με την εσπευσμένη έξοδο στις αγορές, που δεν στηρίζεται όμως σε πραγματικά βελτιωμένα οικονομικά δεδομένα αλλά γίνεται αφ'ενός μεν για τη στήριξη της κυβέρνησης Σαμαρά, αφ'ετέρου για να μπορεί η Μέρκελ να υποστηρίξει στη χώρα της ότι η πολιτική λιτότητας που επέβαλε στην Ελλάδα έχει αποδώσει.

Διαβάστε επίσης:
Κατόπιν έκρηξης "ψάχνουν"κάμερες

Ηχηρότατο μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες θεωρούν οι διωκτικές αρχές την ισχυρότατη έκρηξη στο κέντρο της Αθήνας

Το "Ευαγγέλιο" της Χρυσής Αυγής
Στα χέρια των δικαστικών αρχών βρίσκεται χειρόγραφο βιβλίο με τίτλο "Κύκλος της Χρυσής Αυγής-Εσωτερικός Κώδικας", με δεκάδες οδηγίες προς ...ναυτιλομένους

Νέος πόλεμος για την Κυριακή
Αφορμή η κατάργηση της αργίας της Κυριακής των Βαϊων

Ακόμη:

-Βγήκαμε στις αγορές, μένουμε στο Μνημόνιο
-Προεκλογική...αξιολόγηση δημοσίων υπαλλήλων 

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

1 σχόλιο

1 Ο/Η Ιωάννηs Κάλφας Σουηδία με αγάπη έγραψε: (πριν 5 έτη)
Μετά από τέσσερα χρόνια ο Ελληνικός τύπος εικονίζει Έλληνες πολίτικους να γελανε . Για τους απόδημους Έλληνες είναι ενθαρρυντικό και ευχάριστο, αλά για τους λογούς που γελανε δεν τους ξέρουμε. Αν οι πολιτική μας μανιστήκανε με χαμηλότερο κόστος από αυτό που υφίσταται σήμερα τους επαινούμε, Αν ώμος δανείστηκαν με μεγαλύτερο κόστος για την αποφυγή έλεγχου και νοικοκυρέματος από τους ετέρους μας τους βρίζουμε και τους ονομάζουμε πολίτικα αποβράσματα. Αν ο δανδισμός αυτός είναι για κατανάλωση είναι μια καταδίκη για το μέλλων του λαού και θα τους περιμένουμε να μας αντικαταστήσουν. Η Ελλάδα σήμερα έχει μια τριτοκοσμική πληθώρα από παρατάξεις και κόμματα, αυτό που εισπράττει ο απόδημος Ελληνισμός είναι πως δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο που να συνταυτίζονται οι απόψεις των κομμάτων ότι λέει το ένα κόμμα αντιτίθεται το άλλο και μάλιστα εναλλασσόμενα. Το χρέος είναι τεράστιο, αν και μας χάρισαν 140 δις δεν νομίζω πως είναι πολύ που πιστεύουν το χρέος αυτό να είναι βιώσιμο και προπαντός με την σημερινή ασυνεννοησία που υπάρχει στην Ελλάδα όλοι είναι κατά όλων και όλοι θέλουν να γίνουν αρχηγοί και πρωθυπουργοί. Το χειρότερο από όλα τα προβλήματα της Ελλάδος είναι μια ασυντόνιστη και ανεξέλεγκτη διοίκηση του κράτους. Οι θεσμοί του κάνουν ότι θέλουν και όποτε θέλουν χωρίς να μπορεί το κράτος να τους ελέγξει και να διοικήσει, παράδειγμα: η Ελληνική δικαιοσύνη αυτός ο κλάδος έχει ξεφύγει τελείως και δεν παράγει έργο. Ένας άλλος θεσμός μετατράπηκε σε εμπορικά κέντρα είναι η πολεοδομίες του κράτους αυτός ο θεσμός θα πρέπει άμεσα να ανασυγκροτηθεί. Οι Έλληνες πληρώνουν 12-14000 παπάδες που είναι 2,5-3,φορες μεγαλύτερο του μέσου όρου των ετέρων μας. Η Ελλάδα το μόνο που έχει και θα έπρεπε να το προστατεύει σαν κόρη οφθαλμού είναι ο τουρισμός αλά και εκεί μερικές παρατάξεις τον σαμποτάρουν αποκλείοντας τους τουρίστες να υποβιβαστούν από τα κρουαζιερόπλοια και να αφήσου λυτά κράτος που τόσο τα χρειάζεται. Τελειώνω: Καλά τα γέλια δανεισμού αλά κάντε το κράτος που είναι μπάχαλο πρώτα και μετά να ελατέ εγκάρδια.
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 1

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Ελευθεροτυπία