Ηλεκτρονική Έκδοση

Χαλκιδική: Μήνυμα κατά της εξόρυξης χρυσού οι εκλογές

Φεύγει ο Πάχτας, έρχεται ο υποψήφιος που επέλεξαν οι ίδιοι οι κάτοικοι

Ανακούφιση στην κοινωνία της Χαλκιδικής, μετά την ανακοίνωση του 100% των αποτελεσμάτων στο δήμο Αριστοτέλη, τα οποία κλείνουν από την πρώτη Κυριακή των εκλογών την πόρτα στον πρώην δήμαρχο Χρ. Πάχτα, υπερασπιστή της εξόρυξης χρυσού στην περιοχή, και αναδεικνύουν νικητή τον Γιάννη Μίχο, ο οποίος εκπροσωπεί το κίνημα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού και εξελέγη υποψήφιος για τις εκλογές από τους κατοίκους, μετά από λαϊκή συνέλευση και ψηφοφορία.

Γιάννης Μίχος, νέος δήμαρχος Αριστοτέλη Γιάννης Μίχος, νέος δήμαρχος Αριστοτέλη Με καταμετρημένο το 100% των ψήφων ο Γιάννης Μίχος συγκεντρώνει το 51,13% έναντι του Χρήστου Πάχτα που συγκεντρώνει το 46,95%.  Η τρίτη υποψηφιότητα του Γιάννη Τρικαλιώτη συγκεντρώνει 1,92%.

Νίκη του κινήματος ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική θεωρείται η εξέλιξη. Το νέο έγινε δεκτό με πανηγυρισμούς από τους κατοίκους της Ιερισσού, της Μεγάλης Παναγιάς και άλλων χωριών.

«Ο Δήμος Αριστοτέλη σήμερα γύρισε σελίδα. Σήμερα νίκησε η Ενότητα. Σήμερα νίκησε η Ανάπτυξη» δήλωσε ο νέος δήμαρχος Αριστοτέλη Γιάννης Μίχος. «Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Σήμερα νικητές είναι όλοι οι Δημότες που πήραν την τύχη στα χέρια τους για να δώσουν στον τόπο μας το μέλλον που του αξίζει» πρόσθεσε. «Υπόσχομαι να σταθώ αντάξιος των προσδοκιών όλων των Δημοτών. Μαζί θα πορευτούμε για το καλό του τόπου μας. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Έχουμε όμως και τη διάθεση αλλά και τη δύναμη. Διότι η δύναμη μας είστε όλοι εσείς. Ατενίζουμε το μέλλον με χαμόγελο και αισιοδοξία και αυτό το βλέπω στα μάτια πολλών από εσάς», πρόσθεσε. «Για το μέλλον το δικό μας! Για το μέλλον των παιδιών μας! Για το μέλλον του ευλογημένου αυτού τόπου! Και πάλι σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!», κατέληξε στη δήλωσή του.

Ν.Μ.

newsroom enet

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

2 σχόλια

1 Ο/Η Στέφανος Μ. έγραψε: (πριν 7 έτη)
Καλά , οι πολιτικοί μας και τα Μ.Μ.Ε. που τους το επιτρέπουν, βάλθηκαν να μας τρελάνουν;;;
Χθες βράδυ ο Άδωνις κατακεραύνωνε τους πάντες και ειδικά τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ ,ότι ο Πάχτας με την επικράτηση του, πάνω από 60% επιβεβαίωσε την κυβερνητική πολιτική !
Μπράβο μας, που τους ανεχόμαστε ακόμα !
2 Ο/Η vasilis έγραψε: (πριν 7 έτη)
@ στέφανος Μ
μπράβο που βλέπεις τα πράγματα όπως βολεύεσαι
μαλλον μεταξύ 7 -9 είχες αυτιά κλειστά
για ανατροπή μιλούσαν για εκλογές και μετά
μέσα η γλωσσα
για δήμαρχο ψηφίζαμε τι δεν κατάλαβες
ποια κυβερνητική πολιτικη
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 2

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές
Σκουριές