Ηλεκτρονική Έκδοση

Εξώδικη διαμαρτυρία Μακρή κατά Καμμένου

Εξώδικη διαμαρτυρία κατά του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ, Πάνου Καμμένου απέστειλε η βουλευτής Κοζάνης του κόμματος, Ραχήλ Μακρή, με αφορμή την παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος που θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη.

Η Ραχήλ Μακρή Η Ραχήλ Μακρή

Στην εξώδικη διαμαρτυρία, η Ραχήλ Μακρή απευθυνόμενη προς τον κ. Καμμένο επισημαίνει ότι «εάν οι δηλώσεις σας για την παραπομπή μου στην Επιτροπή Δεοντολογίας, δεν στερούνται ουσιαστικού περιεχομένου, σας καλώ να μου κοινοποιήσετε πάραυτα την υποτιθέμενη "αιτιολογημένη αναφορά" αυτής της Επιτροπής όπως ορίζει το καταστατικού του Κινήματος. Ειδάλλως θα σας καταγγείλω δημόσια για πρωτοφανή αντικαταστατική συμπεριφορά που με στοχοποιεί και με υπονομεύει προσωπικά και πολιτικά».
 
Τονίζει, επίσης, ότι «αν και δεν μου προκαλεί καμία κατάπληξη πλέον ο ασυνήθης και εξωθεσμικός –μη συνάδων με τα κοινοβουλευτικά ήθη- τρόπος με τον οποίο και αυτή τη φορά ενεργήσατε, σας επαναφέρω στην τάξη, υπενθυμίζοντάς σας τις προβλεπόμενες διαδικασίες που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας της κατά το άρθρο 30 Επιτροπής Δεοντολογίας του Κινήματος».
 
Η κ. Μακρή ζητεί εντός τριών ημερών να της γνωστοποιηθούν εγγράφως:
 
«Α. Πότε συνεκλήθη η Επιτροπή, και με πρωτοβουλία τίνος εκ των (ανεξάρτητων) μελών της;
 
Β. Ποιο είναι το σκεπτικό της παραπομπής μου, που κρίθηκε (sic) ως απαραίτητη για τον "πειθαρχικό μου έλεγχο", για μια ανάρτηση στο facebook, όπου δεν αναφερόμουν ονομαστικά σε κανένα βουλευτή ή στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλά χρησιμοποιούσα γενικούς και αφηρημένους χαρακτηρισμούς για να στιγματίσω προσβλητικές και αήθεις συμπεριφορές εναντίον μου;
 
Γ. Με ποιο έγγραφο και πότε μου κοινοποιήθηκε η σχετική "παραπομπή" μου;»
 
Παράλληλα, καλεί τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και όλα τα μέλη και στελέχη του κινήματος ή και μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, στα οποία, όπως λέει, οφείλει να κοινοποίηση της εξώδικη διαμαρτυρία, «να αποστείτε εφεξής οιασδήποτε δηλώσεως, σχολίου η υπαινιγμού, δια του Τύπου ή των ΜΜΕ, ή των κοινωνικών δικτύων, που θα αφορά το πρόσωπό μου, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκαστώ να λάβω τα απαραίτητα νομικά μέτρα για την προστασία της πολιτικής αλλά και προσωπικής μου αξιοπρέπειας».
 
Ο Πάνος Καμμένος είχε δηλώσει στο  ΑΠΕ - ΜΠΕ στις 29 Σεπτεμβρίου ότι η κ. Μακρή θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της απέναντι σε συναδέλφους της έτσι όπως εκφράστηκε αυτή μέσω αναρτήσεων σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και πως για το λόγο αυτό παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας των ΑΝ. ΕΛ. «Για το μέλλον της κ. Μακρή στους ΑΝΕΛ θα αποφασίσουν η Επιτροπή Δεοντολογίας και φυσικά η Κοινοβουλευτική Ομάδα» είχε πει χαρακτηριστικά.
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Ανεξάρτητοι Έλληνες (ΑΝΕΛ)
Για το ίδιο θέμα
ΑΝΕΛ: Δεν θα συνδράμουμε στην προσπάθεια αυτοπροβολής της Ραχήλ Μακρή