Ηλεκτρονική Έκδοση

Νέος υφυπουργός Παιδείας ο Γιώργος Γεωργαντάς

Τα καθήκοντα του υφυπουργού Παιδείας αναλαμβάνει ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, με απόφαση του πρωθυπουργού, στη θέση του Γιώργου Στύλιου.

Ο Γιώργος Γεωργαντάς είναι δικηγόρος, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, έχει επί σειρά ετών υπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένος νομαρχιακός σύμβουλος Κιλκίς και πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, ενώ έχει διατελέσει και πρόεδρος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς.
 
Γεννημένος το 1967, εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής στις εκλογές του 2012, ενώ μέχρι τον διορισμό του στη θέση του υφυπουργού Παιδείας ήταν μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, καθώς και Γραμματέας στο προεδρείο της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.
 
Ο Γιώργος Στύλιος παραιτήθηκε από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας, κατόπιν εντολής Σαμαρά, μετά το ακραίο φασιστικό επεισόδιο στη Βουλή και την προσβλητική συμπεριφορά του προς την βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη με αναφορές στον Κασιδιάρη.
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Υπουργείο Παιδείας
Κυβέρνηση
Για το ίδιο θέμα
Παραιτήθηκε με εντολή Σαμαρά ο υφυπουργός Παιδείας