Ηλεκτρονική Έκδοση

Απόδοση ευθυνών για την «απόδραση» Καραβέλα ζητά το ΠΑΣΟΚ

Η κυβέρνηση και ο υπουργός Δικαιοσύνης θα θεωρούνται τουλάχιστον συνυπεύθυνοι αυτών των εξελίξεων, στην περίπτωση που δεν αναζητήσουν και δεν κατανείμουν τις ευθύνες για τη φυγή στη Γερμανία και δεύτερου κατηγορούμενου για την υπόθεση Siemens, υπογράμμισε εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, ο Ντίνος Ρόβλιας.

"Με δεδομένο ότι το σκάνδαλο της Siemens διερευνάται εδώ και δυόμισι χρόνια, προκύπτουν βαρύτατες ευθύνες για την ευχέρεια που δόθηκε, να έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής δύο'αποδράσεις' στελεχών", διευκρίνισε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος. "Ελπίζουμε να μην δηλώσουν ότι θεωρούν φυσιολογικές και συνηθισμένες αυτές τις «αποδράσεις» σε μία τέτοια υπόθεση", πρόσθεσε για τα στελέχη της κυβέρνησης.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Παπουτσής, εκτίμησε ότι " ο πολιτικός κόσμος θα είχε στείλει καθαρά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση και η Δικαιοσύνη θα είχε πάρει τις δικές της πρόνοιες", εάν ο Κ. Καραμανλής είχε αποδεχτεί την πρόταση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής.

 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΠΑΣΟΚ
Υπουργείο Εσωτερικών
Υπόθεση Siemens
Για το ίδιο θέμα
Στο... σταθμό του Μονάχου και ο Χρήστος Καραβέλας