Ηλεκτρονική Έκδοση

Επιβάλλει χαμηλούς τόνους απέναντι στο Γ. Μανώλη

«Βραχνάς» η ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία για την κυβέρνηση

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια σε Μαξίμου και Ρηγίλλης για τον Γ. Μανώλη, που επιμένει στην πρότασή του για τη δημιουργία μιας νέας κεντροδεξιάς παράταξης, με τη συμμετοχή και του ΛΑΟΣ. Ο βουλευτής Αργολίδας, επανήλθε στις θέσεις του μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Αποστάσεις ασφαλείας τήρησε, πάντως, ο Ευάγγελος Αντώναρος, καθώς, τα περιθώρια πιο σκληρής αντίδρασης της κυβέρνησης είναι περιορισμένα, λόγω της ισχνής πλειοψηφίας των 151 εδρών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέφυγε να σχολιάσει ευθέως τα όσα είπε ο βουλευτής Αργολίδας, σημείωσε ωστόσο ότι "η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα που ιδρύθηκε το 1974 και πολιτεύεται υπερασπιζόμενη τα συμφέροντα όλων των Ελλήνων".

Ερωτηθείς για την απόφαση του Θόδωρου Ρουσόπουλου να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές, τόνισε ότι η απόφασή του είναι σεβαστή.

Αντίθετη με τη συνεργασία της Ν.Δ. με το ΛΑΟΣ εμφανίστηκε και η υπουργός Απασχόλησης. Η Φάνη Πάλλη - Πετραλιά σημείωσε ότι "η κυβέρνηση δεν χρειάζεται δεκανίκια, αλλά θα πρέπει να αποτινάξει όλα όσα ενόχλησαν τους πολίτες".

Κρατά στην επικαιρότητα τη λαθρομετανάστευση

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κράτησε ψηλά στην ατζέντα και σήμερα το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, ανακοινώνοντας την τηλεφωνική επικοινωνία του Κ. Καραμανλή με τον Τσέχο ομόλογό του και προεδρεύοντα της Ε.Ε.Ο Ευάγγελος Αντώναρος τόνισε πως στόχος του πρωθυπουργού είναι να καταστήσει σαφές στις Βρυξέλλες το δυσβάσταχτο πρόβλημα λαθρομετανάστευσης που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, το οποίο, χαρακτήρισε δυσανάλογο ως προς το μέγεθός της.

"Οι αντοχές της οικονομίας και της κοινωνίας έχουν φθάσει στα άκρα", σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αφήνοντας αιχμές για την κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για το σχεδιασμό των χώρων υποδοχής λαθρομεταναστών. "Οι ίδιοι άνθρωποι πριν από λίγο καιρό δήλωναν ότι η Πολιτεία δεν κάνει τίποτα", τόνισε και έκανε λόγο για κατ' επάγγελμα διαμαρτυρόμενους.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Μετανάστες και πρόσφυγες
Νέα Δημοκρατία
Κυβέρνηση
Για το ίδιο θέμα
Απορρίπτουν στελέχη της Ν.Δ τη συμμαχία με το ΛΑΟΣ.