Ηλεκτρονική Έκδοση

Γ. Παπακωνσταντίνου: Δεν θα γίνουμε όμηροι κανενός Χριστοφοράκου

«Δεν θα δεχτούμε να είμαστε όμηροι κανενός», δήλωσε εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, μιλώντας για τα υποννοούμενα και τις αιχμές του Μιχάλη Χριστοφοράκου για το χρηματισμό πολιτικών προσώπων. «Είμαστε απόλυτοι στο ότι θέλουμε ο κ. Χριστοφοράκος να έρθει στην Ελλάδα και να προσκομίσει στοιχεία για οτιδήποτε αφορά οποιονδήποτε», πρόσθεσε.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κάλεσε τον Κώστα Καραμανλή να  απολογηθεί για το νοσηρό κλίμα των τελευταίων ημερών, υποστηρίζοντας ότι οφείλεται στην επιμονή του να μην επιτρέψει τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής και τη διερεύνηση του σκανδάλου, αλλά και στο γεγονός ότι το πρώην στέλεχος της Siemens εγκατέλειψε την Ελλάδα ανενόχλητο.

"Είμαστε ανοιχτοί σε οτιδήποτε δίνει τη δυνατότητα στους κατηγορούμενους να φέρουν στο φως τα στοιχεία, με αποδείξεις γι' αυτά που λένε", είπε, κληθείς να σχολιάσει την πρόταση του Βασίλη Μιχαλολιάκου, για τη χορήγηση αμνηστίας στον Μιχ. Χριστοφοράκο, εάν καταθέσει ποιοι πολιτικοί πήραν χρήματα. Πρόσθεσε, όμως, ότι προτάσεις σαν αυτήν ενέχουν τον κίνδυνο ορισμένοι να νομίζουν ότι μπορούν να "λαδώνουν"χωρίς επιπτώσεις και μετά να κάνουν συμφωνίες με τις διωκτικές αρχές.

Τέλος, σημείωσε πως δεν αντιλαμβάνεται γιατί το ένταλμα σύλληψης κατά του Μιχ. Χριστοφοράκου αφορά μόνο στην περίοδο μέχρι το 2003, όταν δηλαδή κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ. "      Εμείς, επαναλαμβάνω, δεν κάνουμε διάκριση περιόδων. Δεν κάνουμε διάκριση σε περιόδους ΠΑΣΟΚ, και περιόδους Νέας Δημοκρατίας. Εμείς λέμε, όποιον και να αφορά, σε όποια περίοδο και να αφορά, τα στοιχεία να έρθουν στην επιφάνεια", τόνισε ο Γ. Παπακωνσταντίνου.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

2 σχόλια

1 Ο/Η ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ έγραψε: (πριν 11 έτη)
Αυτό που θέλω να σχολιάσω είναι ότι πλέον μετά από 40 χρόνια ζωής και για πρώτη φορά, άρχισα να πιστεύω ότι υπάρχει όντως κάποιου τύπου "συνωμοσία" εναντίον της εθνικής μας ταυτότητας και εδαφικής ακεραιότητας, εναντίον του πολιτισμού μας, της γλώσσας μας και του λαού μας. Να γνωρίζουν οι πολιτικοί μας ταγοί ότι θα τιμωρηθούν αυστηρά για τις αλλεπάλληλες "προδοσίες" τους. Ευχαριστώ.
2 Ο/Η Παναγιώτης Βρεττός έγραψε: (πριν 11 έτη)
Ήμουν προετοιμασμένος να ματώσω και με το αίμα μου να ενισχυθεί η αιμοδοσία γιά ενίσχυση της χειρουργικής επέμβασης γιά τον καθαρισμό του πολιτικού αποστήματος της χώρας μας!Όπως όλοι οι Έλληνες!Δεν μου μένει παρά να περιμένω λίγο ακόμα.Κύριοι,βιαστείται γιατί οι πιο πολλοί δεν έχουν μαλλιά για να σωθούν από κάποιο ναυαγοσώστη και η σανίδα αλλαγής φαίνεται μικρή και βουλιάξαμε!Πριν πνιγούμε κάντε κάτι!SOS!!!!!!!!!
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 2

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΠΑΣΟΚ
Υπόθεση Siemens
Για το ίδιο θέμα
Με παιχνίδια σκοπιμότητας πάει ν' αποφύγει την έκδοση