Ηλεκτρονική Έκδοση

Επιτέθηκε κατά πάντων ο Γ. Καρατζαφέρης από το 4ο συνέδριο του ΛΑΟΣ

Και εγένετο «πατριωτικός παρεμβατισμός»

«Η Δημοκρατία παραπαίει εξαιτίας των φαινομένων διαφθοράς και διαπλοκής σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ». Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας από το βήμα του 4ου συνεδρίου του ΛΑΟΣ που ξεκίνησε σήμερα στην Αθήνα. Υποστήριξε δε ότι φέρνει μια νέα πολιτική θεωρία, αυτή του πατριωτικού παρεμβατισμού, που είναι, όπως τόνισε, η απάντηση στο νεοφιλελευθερισμό και το σοσιαλισμό έχοντας ως προτεραιότητα τον πολίτη.

"Στον πατριωτικό παρεμβατισμό", είπε, "τον έλεγχο θα τον έχουν οι πολίτες και στόχος θα είναι η καταπολέμηση της φτώχειας. Στην Ελλάδα δεν θα υπάρχει κανένας άνεργος, καθώς, όσοι δεν θα έχουν δουλειά θα κατατάσσονται σε ένα στρατιωτικού τύπου σώμα (όπως η παλιά ΜΟΜΑ), για πέντε χρόνια, με πλήρεις μισθολογικές και ασφαλιστικές παροχές".

Ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στο κράτος πρόνοιας, λέγοντας ότι θα είναι για όλους, με δωρεάν τα πρώτα κυβικά μέτρα νερού και τις πρώτες εκατό κιλοβατώρες. 

Αναφερόμενος στην υπόθεση Siemens είπε ότι "ζητούμε κάθαρση εδώ και τώρα έστω και αν αδειάσει η Βουλή", και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι έκλεισε το κοινοβούλιο για να μην φθάσει η έρευνα σε βάθος, και το Γιώργο Παπανδρέου ότι "προσπαθεί", όπως είπε, "με λογιστικές αλχημείες να αλλάξει τα όσα λέει ο Θόδωρος Τσουκάτος".

Έκανε λόγο επίσης, και "για τρίτο κόμμα που έχει χρηματιστεί από τη Siemens και για το οποίο δεν έγινε καμία έρευνα", "φωτογραφίζοντας" εμμέσως πλήν σαφώς το ΚΚΕ. 

Αναφερόμενος στη ΝΔ είπε ότι παραπαίει και πως ο ΛΑΟΣ προσπάθησε να τη βοηθήσει αλλά "η σήψη και η γάγγραινα έχει προχωρήσει τόσο πολύ που δεν γιατρεύονται".

Για το ΠΑΣΟΚ είπε ότι μοιάζει με όχημα που κινείται με ανεβασμένο χειρόφρενο και πως όσο και αν γκαζώνουν τα στελέχη, η φύση του αρχηγού τους θα το πηγαίνει με σηκωμένο χειρόφρενο, προσθέτοντας ότι "ο Γιώργος Παπανδρέου είναι καλός ως μάνατζερ μιας επιχείρησης όχι όμως για να κυβερνήσει τη χώρα".

Για την Αριστερά είπε ότι τα πράγματα είναι ρευστά επισημαίνοντας ότι στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν εσωτερικές τριβές, που ενδεχομένως να προκαλέσουν τριγμούς ενώ για το ΚΚΕ είπε ότι διακρίνει πανικό. "Αν ζούσαν ο Λένιν και ο Μαρξ θα είχαν διαγράψει την κ. Παπαρήγα γιατί αυτοί ήταν εναντίον του κεφαλαίου και των επιχειρήσεων ενώ η γενική γραμματέας του ΚΚΕ", όπως είπε, "έχει μετατρέψει το κόμμα στη μεγαλύτερη επιχείρηση".  

Τέλος ο κ. Καρατζαφέρης κάλεσε όλα τα στελέχη του ΛΑΟΣ να βρίσκονται σε αγωνιστική επαγρύπνηση έτσι ώστε τα ποσοστά του κόμματος να ανέβουν ακόμη περισσότερο στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΛΑΟΣ