Ηλεκτρονική Έκδοση

Την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης Αζίζ ζητά το ΠΑΣΟΚ

Τη βαθιά θλίψη του ΠΑΣΟΚ για το θάνατο του Ιρακινού Αριβάν Οσμάν Αζίζ, εξέφρασε, με ανακοίνωσή της, η πολιτική εκπρόσωπος του κόμματος για θέματα Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ελπίδα Τσουρή και επέρριψε ευθύνες στην ηγεσία του υπουργείου Εμπ. Ναυτιλίας, καθώς εδώ και τέσσερις μήνες δεν υπήρξε καταλογισμός ευθυνών.

"Έπειτα από τέσσερις μήνες, μετά το σοβαρό τραυματισμό 29χρονου Κούρδου, στην Ηγουμενίτσα, ο οποίος έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή, το Υπουργείο ΕΝΑΝΠ εκφράζει τη λύπη για το θάνατό του, αδυνατώντας να εξηγήσει γιατί όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν υπήρξε καταλογισμός ευθυνών.", τόνισε η Ελπίδα Τσουρή.

Όπως σημείωσε η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, "το γεγονός ότι, επί 4 μήνες, αιωρούνται αναπάντητες, σοβαρές καταγγελίες εναντίον στελεχών του Λιμενικού Σώματος, και η αδικαιολόγητη ολιγωρία του Υπουργείου, με τη διενέργεια «μη ικανοποιητικών» ΕΔΕ και της άκαρπης, μέχρι στιγμής, «έρευνας» του Γραφείου Εσωτερικών Υποθέσεων, αποτελεί βάναυση προσβολή για το νεκρό, την οικογένεια του, τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά και για το ίδιο το Λιμενικό Σώμα".

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΠΑΣΟΚ
Υπουργείο Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας
Για το ίδιο θέμα
Πέθανε ο Κούρδος μετανάστης, στο σκοτάδι παραμένουν οι συνθήκες του τραυματισμού του