Ηλεκτρονική Έκδοση

Πογκρόμ σε βάρος μεταναστών καταγγέλει το ΚΚΕ

Για νέο πογκρόμ της αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας σε βάρος οικονομικών μεταναστών, κάνει λόγο το ΚΚΕ, με αφορμή τη σημερινή επιχείρηση-σκούπα της αστυνομίας.

Το ΚΚΕ τονίζει πως η σημερινή επιχείρηση αποτελεί "απόδειξη της αντεργατικής και ρατσιστικής πολιτικής, που εφαρμόζεται με διάφορα προσχήματα, όπως αυτό της εγκληματικότητας", επισημαίνοντας πως "η εγκληματικότητα δεν είναι «προνόμιο» μόνο των μεταναστών, ούτε είναι εγκληματίες η πλειοψηφία όλων αυτών που συλλαμβάνονται και εκδιώκονται".

Το Κομμουνιστικό Κόμμα κατηγορεί την κυβέρνηση ότι "εκμεταλλεύεται τη δικαιολογημένη αγανάκτηση των κατοίκων από τη δράση εγκληματικών στοιχείων, ώτσε να επιβάλλει συλλήβδην την αντιλαϊκή πολιτική της".

"Οι διώξεις κατά των μεταναστών δείχνουν το εχθρικό πρόσωπο της εφαρμοζόμενης πολιτικής που στρέφεται συνολικά κατά των εργατών, Ελλήνων και μεταναστών. Το χτύπημα στα βαρέα και ανθυγιεινά και τα άλλα μέτρα κατά των εργαζομένων πηγαίνουν χέρι – χέρι με τις διώξεις των μεταναστών και προσφύγων. Κάτω τα χέρια από τους μετανάστες και πρόσφυγες.", καταλήγει στην ανακοίνωσή του, το ΚΚΕ

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Μετανάστες και πρόσφυγες
ΚΚΕ
Για το ίδιο θέμα
«Επιχείρηση-σκούπα» της αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας