Ηλεκτρονική Έκδοση

«Τελειώνει η κυβέρνηση της Ν.Δ.»

Μήνυμα Τσίπρα σε «ανανεωτικούς» και «ριζοσπάστες» για ενότητα

«Θα τα βρούμε όλα» η απάντησή του για την εσωκομματική κρίση

Στην εκτίμηση ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα είναι σε λίγες μέρες «κακή ανάμνηση» προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας. Μιλώντας στο περιθώριο της Πανεργατικής Συγκέντρωσης των Συνδικάτων, στη Θεσσαλονίκη, ο ο πρόεδρος του ΣΥΝ έστειλε μήνυμα ενότητας, απευθυνόμενος και στις δύο τάσεις του κόμματος και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι ο Συνασπισμός θα είναι στην επόμενη Βουλή.

"Το ζητούμενο για την κοινωνία, για τους εργαζόμενους, για τη νεολαία είναι να γίνει παρελθόν και η πολιτική της. Μια πολιτική που βύθισε την κοινωνία στην εργασιακή ανασφάλεια και την αβεβαιότητα. Η ριζοσπαστική και ανανεωτική Αριστερά θα είναι παρούσα στις εξελίξεις. Είναι εδώ, ζει μέσα στους αγώνες, αναπνέει μέσα στα κινήματα και θα είναι παρούσα στη νέα βουλή για αποτρέψει τα σχέδια που θέλουν νέα σκληρότερα αντιλαϊκά μέτρα", τόνισε. Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ στη συγκέντρωση.

"Θα τα βρούμε όλα, να είστε σίγουροι", ήταν η απάντηση του προέδρου του ΣΥΝ, σε ερώτηση σχετική με την κρίση ανάμεσα στον ΣΥΝ και στις υπόλοιπες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, για το ποιος θα ηγηθεί του προεκλογικού αγώνα.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

23 σχόλια

21 Ο/Η Δημητρης Φωτακης έγραψε: (πριν 11 έτη)
Τσιπρα φυγε.Αρκετα επαιξες με τα νευρα μας
22 Ο/Η Βασίλης έγραψε: (πριν 11 έτη)
Από το 1985 ψηφίζω και στηρίζω τον Αλέκο Αλαβάνο όπου αυτός έθετε υποψηφιότητα. Αλλα αυτή τη φορά νομίζω ότι ο Αλέκος έπεσε θύμα των μικροομάδων του Συριζα. Δεν έχω καμμία σχέση με τους ανανεωτικούς, αλλα δεν μπορει να μην μπορει να παίρνονται αποφάσεις εξαιτίας ατόμων η ομάδων που ούτε μεταξύ τους δεν μπορούν να τα βρούν.
23 Ο/Η dimitris έγραψε: (πριν 11 έτη)
Την ώρα που βράζει η χύτρα και ο κοσμάκης βράζει στο ζουμί του στον Σύριζα ασχολούνται τι χρώμα πρέπει να έχει το χερούλι της χύτρας.
Πως θ'ελουνε την ψήφο του κόσμου όταν το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κρατήσουν γερά την μικρή καρέκλα της εξουσίας που τους αναλογεί.
Πανηγύρια για τον Γ.Α.Π που τους βρίσκει ξεβράκωτους.
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 23

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΣΥΡΙΖΑ
Εκλογές
Για το ίδιο θέμα
Μπαλάκι το θέμα της ηγεσίας