Ηλεκτρονική Έκδοση

Οι «Πράσινοι» αισιοδοξούν και προτείνουν συνεργασίες

Αισιόδοξοι για το εκλογικό αποτέλεσμα και την είσοδό τους στη βουλή, αλλά και ανοιχτοί στις μετεκλογικές συνεργασίες στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων, εμφανίστηκαν οι Οικολόγοι Πράσινοι, κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν. Από το Ζάππειο ζήτησαν «ψήφο συνείδησης», δεσμευόμενοι ότι θα κάνουν κάθε τι δυνατό προκειμένου να δημιουργηθεί μια άλλη αντίληψη για την πολιτική.

Κατά την πάγια θέση τους, δήλωσαν ανοιχτοί στο διάλογο με τα άλλα κόμματα, προκειμένου, όπως είπαν, να φανούν που υπάρχουν σημεία της σύγκλισης. Με φόρα από το debate των πολιτικών αρχηγών, o επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων, Νίκος Χρυσόγελος, ξαναέδειξε το βάζο με το νερό από τον Ασωπό, αλλά και κλαδιά από τα καμένα δάση της Αττικής, λέγοντας ότι «για να συνειδητοποιήσουμε το μέγεθος της καταστροφής, είναι απαραίτητο να το δούμε με τα ίδια μας τα μάτια».

Παρουσιάζοντας τις θέσεις των Οικολόγων Πράσινων σε μια σειρά κρίσιμων θεμάτων, όπως για παράδειγμα η μεταναστευτική πολιτική, υποστήριξαν ότι «πρέπει να γίνει επαναπροσδιορισμός στη συμφωνία του Δουβλίνου 2, που αφορά την επαναπροώθηση των μεταναστών».

Για τη διαφθορά εκτίμησαν ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί μέσα από μια υπεύθυνη διακυβέρνηση, καλώντας τους πολίτες να βάλουν φραγμό στους πολιτικούς.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

2 σχόλια

1 Ο/Η GIORGOS έγραψε: (πριν 8 έτη)
Με Κερδισες χρυσογελε
2 Ο/Η Παναγιώτης έγραψε: (πριν 8 έτη)
Καλή επιτυχία Χρυσόγελε.., έκανες τη διαφορά!
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 2

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Εκλογές
Οικολόγοι Πράσινοι