Ηλεκτρονική Έκδοση

Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης έλαβε ο νικητής των εκλογών

Τομές υπόσχεται ο Γιώργος Παπανδρέου

Το εύρος της εκλογικής νίκης του ΠΑΣΟΚ δείχνει την ελπίδα του λαού και τη διάθεσή του για σημαντικές τομές, υπογράμμισε ο Γιώργος Παπανδρέου, συνομιλώντας με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Κάρολος Παπούλιας υποδέχτηκε τον νικητή των εκλογών στο Προεδρικό Μέγαρο, ευχόμενος "καλή δύναμη". Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε στον Γ. Παπανδρέου ότι δεν χρειάστηκε να ξενυχτίσει πολύ, για να λάβει την απάντηση, "λίγο, χρειαζόμαστε όλοι μας τη δύναμη, γιατί είναι πολλές οι ευθύνες. Πιστεύω και ελπίζω ότι θα είναι πολύ δημιουργικό το έργο. Θα κάνω ότι μπορώ". Ο κ. Παπούλιας εξέφρασε την ελπίδα ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός να προχωρήσει στις τομές που υπόσχεται. "Άλλωστε, είστε και προπονημένος στα δύσκολα", πρόσθεσε, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να απαντά ότι "και οι δυο είμαστε προπονημένοι".

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

3 σχόλια

1 Ο/Η ΤΖΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ έγραψε: (πριν 10 έτη)
Είναι η μεγαλη ευκερία και του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και του ΠΑΣΟΚ και όλων μας, να δουλεψουμε σκληρά για να μποπρέσουμε να επιβιώσουμε σαν χώρα. τα δανικά τέλος.
2 Ο/Η Κωνσταντίνος έγραψε: (πριν 10 έτη)
Συγχαρητήρια στο ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ συγχαρητήρια σε όλους στο ΠΑΣΟΚ. Είναι καιρός να αποδείξει ο Γεώργος Παπανδρέου Ο Νέος Πρωθυπουργός της Ελλάδας, ότι θα μείνει στην Ιστορία ως ο Καλύτερος Πρωθυπουργός της Χώρας μας.
Συγχαρητήρια και καλή δύναμη στον Πρωθυπουργό και σε όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
3 Ο/Η Βαγγελης έγραψε: (πριν 10 έτη)
Ισως μετα απο 36 χρονια <μεταπολητευση > οι πολητικοι να εχουν πραγματι καταληξει στο συμπερασμα πως Ελληνες ειναι και οι μη οπαδοι των κομματων τους και να προσπαθησουν να κυβερνησουν την χωρα που λεγετε Ελλαδα αξιοκρατικα..
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 3

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Εκλογές
Κυβέρνηση
Προεδρία της Δημοκρατίας
Για το ίδιο θέμα
Κυβέρνηση έμπειρων και έμπιστων μελετά ο Γ. Παπανδρέου
Στις 11 το πρωί η ορκωμοσία Παπανδρέου