Ηλεκτρονική Έκδοση

Έτοιμη για σύγκρουση δηλώνει η κυβέρνηση

Γ. Πεταλωτής: Δεν κάνουμε πίσω για την προστασία των δανειοληπτών

Ανυποχώρητη στην τήρηση των προεκλογικών της δεσμεύσεων για την ανακούφιση των υπερχρεωμένων δανειοληπτών εμφανίστηκε η κυβέρνηση, μία ημέρα ύστερα από τις δηλώσεις τραπεζιτών, με τις οποίες αντιδρούσαν στα προωθούμενα μέτρα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, τόνισε ότι "κεντρική κατεύθυνση της κυβέρνησης είναι να βοηθηθούν οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και ο στόχος αυτός θα υλοποιηθεί". Ξεκαθάρισε ότι "δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνουμε πίσω". Παράλληλα, επανέλαβε ότι "βούληση της κυβέρνησης είναι η πορεία με τομές, δίκαιους όρους και σεβασμό στους πολίτες".

"Θα υπάρξει κύμα αλλαγών παντού, θα συγκρουστούμε με αντιλήψεις του παρελθόντος" κατέληξε με νόημα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Οι εκπρόσωποι των τραπεζών είχαν εκφράσει τις αντιρρήσεις του για το ενδεχόμενο θεσμοθέτησης μέτρων υπέρ εκείνων που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις δανειακές τους υποχρεώσεις, κατά τη διάρκεια ημερίδας του ΣΕΤΕ για τον Τουρισμό.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

9 σχόλια

1 Ο/Η Φώτης Μπόμπολας έγραψε: (πριν 8 έτη)
Η όλη προαναγγελία περί "ανακούφισης" των υπερχρεωμένων νοικοκυριών είναι μούφα. Ειδικά για τα στεγαστικά, αν κάνει κάποιος τον υπολογισμό των δόσεων βάσει του υποτιθέμενου νέου συστήματος αποπληρωμής, η μηνιαία δόση βγαίνει μεγαλύτερη!!!
Πραγματικά η όλη επικοινωνία του ζητήματος απευθύνεται σε ηλιθίους! (οι περισσότεροι πολίτες όμως έχουν ξυπνήσει και ήδη μετράνε ανάποδα...)
2 Ο/Η SAVVAS LAZOPOULOS έγραψε: (πριν 8 έτη)
ΠΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ "ΕΥΑΛΩΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ"! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΗ ΧΑΙΡΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΜΕΡΩΝ, ΑΣΥΜΒΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
ΤΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΜΑΛΑ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΝΕΡΗ ΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ. ΝΑΙ 'Η ΟΧΙ?
ΔΙΔΕΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΞΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΞΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ". ΝΑΙ 'Η ΟΧΙ?
ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΣΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.
3 Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε: (πριν 8 έτη)
Εμείς οι Έλληνες πάντοτε δίναμε μια ευκαιρία στους "καινούριους"Να δούμε πρώτα το νομοσχέδιο και μετά θα κρίνουμε.(Έχουν γνώση οι φύλακες)
4 Ο/Η Δημήτρης έγραψε: (πριν 8 έτη)
Εάν μη θω τας χείρας μου επί τον τύπον των ήλων, ου μη πιστεύσω...
Κι εγώ αν δε δω ΕΝΑΝ αστυφύλακα να σέρνει δεμένο χειροπόδαρα ΕΝΑΝ διευθυντή υποκαταστήματος για τις ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ δικαστικές αποφάσεις που τα λαμόγια οι τραπεζικοί ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝΕ και γράφουν μεταξύ ομφαλού και γονάτων, ΟΥ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΣΩ.
5 Ο/Η ΣΚΑΛΙΔΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ έγραψε: (πριν 8 έτη)
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 6000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 2000 ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΣΤΙΣ Κ...ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΝ ΘΕΣ ΣΚΑΝΑΡΩ ΚΑΙ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΤΙΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ (ΥΓΕΙΑΣ-ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ-ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΗ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΔΑΝΕΙΑ-ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΕΒΕ) ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΑΝΕΙΣΤΕΙ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ....ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 11000 ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΗΔΗ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ 100000 ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΑΛΛΑ 50000 ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ? ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ? ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΑ BONUS ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ? ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ.... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ...ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΟΙΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΧΟΥΝ 2-3 ΑΚΙΝΗΤΑ, ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΧΙΚΟ...ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕΝΤΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ...ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ...ΤΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΝΔ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΡΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ
6 Ο/Η ΝΑΣΠΑΠ έγραψε: (πριν 8 έτη)
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΝΕ ο κ ΣΗΜΙΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟ 98. ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ Η ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΦΠΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ. ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΑ 17% ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ 15% ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΣΠΙΤΙ ΕΔΙΝΑΝ ΔΑΝΕΙΑ (ΚΑΡΤΕΣ) ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ , ΦΟΙΤΗΤΕΣ , ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ κυβέρνηση ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ), ΑΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΗ ΠΕΛΑΤΗ ΜΕΧΡΙ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ
7 Ο/Η kostas nikolaou έγραψε: (πριν 8 έτη)
makati na xaristei to90/100 twn xrewn apo katanalwtika pistwtikes alliws teleiwsame...
8 Ο/Η ΣΚΑΛΙΔΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ έγραψε: (πριν 8 έτη)
δεν μπορει να γινει κατι διαφορετικο, εξεταζοντας φυσικα κατα περιπτωση, οσοι πραγματικα αδυνατουν να πληρωσουν πρεπει να μπουν σε κατασταση πτωχευσεως....αυτο που με εξοργιζει ειναι οι δηλωσεις του καραμουζη που εβγαλε την καραμουζα και λεει οτι δεν γινετε να τυχουν ευνοιας κρατικης οσοι αδυνατουν να πληρωσουν και ξεχναει οτι πρωτα οι τραπεζες τους (του) ετυχε κρατικης ευνοιας....πρεπει να μας θεωρουν τελειως ηλιθιους για να τα λενε αυτα...δεν υπαρχει αλλη λογικη εξηγηση...εγω στην κ...τραπεζα του ξεχρεωσα περισυ 70000 μαζευοντας τα σε ενα επισκευαστικο της εθνικης και οταν αρχες μαιου χρειαστηκα 5000 για να μην κανω υπεραναληψεις απο καρτες ακυρωθηκαν απο τις 35 αιτησεις και οι 35 (δεν υπηρχε λογος ουτε τειρεσια ουτε ανεξοφλητων χρεων ουτε τιποτα...)
9 Ο/Η ΚΩΣΤΑΣ έγραψε: (πριν 8 έτη)
Ο Κ-ΟΣ ΣΚΑΛΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ -ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ . ΦΤΑΙΜΕ ??? ΝΑΙ . ΦΤΑΙΝΕ Η ΤΡΑΠΕΖΕΣ ? ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ . Η ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΜΟΥ..... ΧΡΩΣΤΑΓΑ ΚΑΙ ΠΛΥΡΟΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ . ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΠΙΧΙΡΙΣΗ ΜΙΚΡΗ. ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΑΡΚΕΤΑ .ΠΗΡΑ 7000 ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΕΙΧΑ . ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ ΥΠΕΡΑΝΑΛΙΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΙΡΩΣΟ ΤΑ ΑΛΛΑ . ΚΑΠΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ.......ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟ ΞΑΝΑ , ΓΙΑ 750 ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ. ΜΟΥ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ ΚΑΙ ΔΙΣΚΟΛΑ . ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΙΑ ΝΑ ΠΛΥΡΟΣΩ. ΕΑΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΔΑΝΕΙΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ..... ΕΡΩΤΟ ΤΩΡΑ ??? ΠΟΣ ΜΟΥ ΔΟΣΑΝΕ ΔΑΝΕΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑ ΗΔΗ 500 ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΙΣΤΟΔΟΣΙΑ 740 ????? ΜΕ ΔΟΣΗ 140 ΤΟ ΜΗΝΑ ??? + ΤΑ 500 = 640 ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ 740 . ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΥΡΟΣΩ ??? ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΛΟΔΑΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΠΜΑ ΜΟΥ . ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΟΣΑ . ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΣΩ ΑΛΛΙΟΣ .......
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 9

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Κυβέρνηση
Για το ίδιο θέμα
Αντιδρούν οι τράπεζες στο «πάγωμα» των δανείων